ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтавській міськраді визначилися з кандидатурою керівника пресслужби

07.11.2023, 18:16
Надія Кучер
Фото – Надія Кучер
Фото – Надія Кучер

Секретарка Полтавської міської ради Катерина Ямщикова призначила Марину Сєрову керівницею пресслужби Полтавської міської ради. Таке рішення секретарка міськради ухвалила 7 листопада, повідомляє представниця ІМІ, яка була присутня на завершальному етапі конкурсу на керівника пресслужби.

Конкурсна комісія заявила, що вирішила не рекомендувати нікого. Причина – різниця балів з практичної та теоретичної частин у конкурсантів, тож члени комісії не могли визначитися.

Своєю чергою Катерина Ямщикова повідомила, що не призначатиме конкурс повторно, а за умовами воєнного часу ухвалює рішення, вислухавши від конкурсантів стратегію розвитку відділу та думки журналістів, призначити на посаду керівниці пресслужби Марину Сєрову.

Марина Сєрова працює в пресслужбі міської ради з 2017 року, до конкурсу працювала головною спеціалісткою.

Конкурс був ініційований журналістським хабом Медіабаза.Полтава. 1 серпня полтавські журналісти звернулися до влади із заявою, у якій попросили провести службову перевірку діяльності Олександра Дедюхіна щодо порушення законів, що регламентують роботу журналістів та забезпечують право на інформацію. Листа підписали 11 журналістів та головних редакторів полтавських медіа.

7 серпня в.о міського голови Полтави та секретарка міськради Катерина Ямщикова доручили провести службову перевірку діяльності начальника відділу – керівника пресслужби міськради Олександра Дедюхіна щодо порушення законів, які регламентують роботу журналістів та забезпечують право на інформацію. Керівник пресслужби Полтавської міськради після службової перевірки звільнився. Наразі він обіймає посаду головного спеціаліста відділу пресслужби Полтавської міської ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!