ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві на суді щодо побиття журналіста погрожували потерпілому та його колегам

19.12.2018, 16:00
Фото - Фейсбук Ярослава Журавля

У Київському районному суді Полтави 19 грудня обвинувачені у справі побиття журналіста видання “Трибуна” і блогера Ярослава Журавля погрожували потерпілому журналісту розправою та ображали присутніх у залі суду журналістів видань “Зміст” та “Полтава365”. Про це представниці ІМІ в Полтавській області розповів Ярослав Журавель.

“Журавель, я тобі твої глазкі виколю”. Отак, при свідках, прямо в залі суду, мені заявляють. Потім погрожували і ображали ще деяких журналістів. Алоєв мені сказав, що “виколе глазкі”. А потім з Пазенком кричали, пішли на вулицю поговоримо. Як я і підозрював, сторона обвинувачених різко змінили думку і відмовляються від своїх попередніх показів. Тепер їхня легенда така, що ніхто, ні на кого не нападав”, – розповів Ярослав Журавель.

Це уже четверте судове засідання у справі. Погрози в бік журналістів під час судового розгляду справи побиття Журавля звучали і раніше.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня 2018 року у Полтаві в приміщенні офісу обласного осередку Соціалістичної партії України побили журналіста порталу “Трибуна”, ведучого відеопроекту “ШоУНас” Ярослава Журавля.

19 травня оприлюднили імена підозрюваних у цій справі. Ними є Антон Пазенко та Михайло Алоєв. Інформацію підтвердив і потерпілий Ярослав Журавель.

9 липня слідчий та прокурор оголосили про підозру особі, яка завдала тілесних ушкоджень середньої тяжкості місцевому журналісту Ярославу Журавлю.

13 серпня прокуратура Полтавської області повідомила про оголошення підозри двом чоловікам, які побили та силою виштовхали журналіста “Трибуни” Ярослава Журавля з офісу Полтавського осередку партії “СПУ”.

13 вересня у Київському районному суді Полтави відбулося перше судове засідання у справі побиття журналіста Ярослава Журавля.

Liked the article?
Help us be even more cool!