ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Парижі невідомий поранив чотирьох людей біля ​​колишньої редакції Charlie Hebdo

25.09.2020, 14:46
Фото – скриншот з прямого ефіру BFMTV
Фото – скриншот з прямого ефіру BFMTV

У Парижі озброєний ножем нападник поранив чотирьох осіб біля колишньої редакції сатиричного журналу Charlie Hebdo. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на французькі ЗМІ AFP та BFMTV.

За інформацією поліції, напад стався вранці 25 вересня в 11-му округу Парижа, поблизу бульвару Рішара Ленуара, де раніше розташовувалася редакція Charlie Hebdo.

За останньою інформацією, нападник поранив чотирьох людей, з них двоє – у важкому стані.

Повідомляється, що нападник та, ймовірно, його спільник утекли з місця події, поліція розшукує обох. Пізніше одного з підозрюваних затримали поблизу Бастилії.

Поліція оточила район нападу, парижан просять уникати його. На місце прибули значні сили правоохоронців, пожежники та медики.

Як повідомляв ІМІ, 23 вересня французьке сатиричне видання Charlie Hebdo, на яке в січні 2015 року була вчинена терористична атака, опублікувало відкритого листа французької журналістської спільноти до співгромадян про захист свободи слова.

2 вересня в Парижі (Франція) розпочався суд над 14 особами, які звинувачуються в причетності до нападу на редакцію сатиричного журналу Charlie Hebdo в січні 2015 року.

1 вересня журнал Charlie Hebdo знову надрукував карикатури на пророка Мухаммеда, через які редакція стала мішенню джихадистів у 2015 році.

Терористичний акт у редакції Charlie Hebdo стався 7 січня 2015 року. Внаслідок нападу озброєних ісламських бойовиків загинули 12 осіб, 11 було поранено.

Напад вчинили брати Саїд і Шериф Куаші, яких було вбито 9 січня під час спецоперації французької поліції.

Через кілька годин після теракту в редакції Сharlie Hebdo Амеді Кулібалі, який підтримував зв'язок з братами Куаші, поранив з пістолета 32-річного чоловіка за 10 кілометрів на північний захід від Парижа.

Liked the article?
Help us be even more cool!