ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві напали на журналіста “Новости-N”

02.12.2019, 10:51
Фото – “Новости-N”
Фото – “Новости-N”

Увечері 30 листопада в Миколаєва напали на кореспондента місцевого видання “Новости-N” Олександра Влащенка. Про це повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався біля будинку, де живе журналіст. 

Як розповів Олександр Влащенко, він повертався додому, коли до нього підійшов невідомий та бризнув йому в очі з газового балончика. Після цього його кілька разів ударили кулаком в обличчя. Скільки було нападників – один чи декілька, він не пам'ятає. Нічого з грошей та речей потерпілого не зникло, пише видання.

На місце події прибули правоохоронці, а також медики, які після огляду госпіталізували потерпілого. Лікарі діагностували у журналіста ураження слизових оболонок очей, порожнини рота і трахеї, а також травматичне ушкодження нижньої губи. Травма, за словами лікаря, вимагає хірургічного втручання.

У коментарі регіональній представниці ІМІ Олександр Влащенко зазначив, що пов’язує напад з журналістською діяльністю.

“Пов‘язую напад з журналістською діяльністю, оскільки нападники нічого не взяли, всі речі залишилися при мені. Щодо матеріалів (з якими пов’язує напад - ред.) сказати вважно. Начебто все було як звичайно. Можливо, щось було на сайті, а подумали на мене. І по групам розкидав посилання на щось, що могло комусь не  сподобатись”, - сказав він.

У поліції Миколаївської області повідомили, що попередньо слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 125 КК України “Умисне легке тілесне ушкодження”, санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до виправних робіт на строк до одного року.

Тривають першочергові слідчі дії та вживається заходів щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння злочину. Встановлюються всі обставини та мотиви злочину.

Як повідомляв ІМІ, 4 червня 2014 року в Миколаєві двоє чоловіків прямо в будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації накинулися на журналіста “Новости-N” Олександра Влащенка та змусили його видалити з камери всі фотографії.

Liked the article?
Help us be even more cool!