ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Мелітополі до батьків журналістки прийшли окупанти

22.03.2022, 19:31
Фото – Індустріальне Запоріжжя
Фото – Індустріальне Запоріжжя

До батьків власної кореспондентки редакції “Индустриальное Запорожье” в Мелітополі Катерини Даниліної-Левочко 21 березня о 4-й ранку прийшли російські окупанти. 

Про це журналістка повідомила представниці ІМІ в Запорізькій області. 

“Вчора, 21 березня, о 4-й ранку окупанти приходили до квартири моїх батьків, в якій я не живу вже дев'ять років. Дома був тільки батько, мама поїхала з міста за день до початку війни. Шукали мене. Незрозуміло, чому саме там. Водночас до нашої з чоловіком квартири не навідувались. Вони провели в домі батьків обшук, перевірили в батька телефон”, – розповіла Катерина.

За її словами, у батька питали, де вона працює, а також запитували інформацію про власника холдингу “Мелітопольські відомості” Михайла Кумока. Можливо, зауважує журналістка, це пов'язане з тим, що раніше вона працювала в цьому медіа.

За словами Катерини Даниліної-Левочко, наразі вона перебуває в безпеці поза Мелітополем.

Як повідомляв ІМІ, 21 березня в Мелітополі Запорізької області російські окупанти викрали кількох працівників редакції “Мелітопольські відомості” (МВ). Зокрема, журналісток Юлію Ольховську, Любов Чайку та Євгенію Борян, а також видавця Михайла Кумока та членів його родини. Згодом їх відпустили після “профілактичних бесід” і спроби “налагодити співпрацю”.

21 березня російські окупанти прийшли до редактора районної газети “Наше місто – Токмак” (Запорізька область) Віталія Голода.

Liked the article?
Help us be even more cool!