ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У медіахолдингу "Галичина" змінився власник

14.12.2021, 12:21
Фото – galnet.fm
Фото – galnet.fm

Медіахолдинг ТРК “Галичина” перейшов під керівництво телерадіокомпанії “Міст”, власником якої є Ігор Шумило. 

Про це повідомило 14 грудня видання “Galnet”, яке входить до медіахолдингу.

До медіахолдингу належать радіостанція “FM “Галичина”, інформаційне видання “Galnet” та освітня платформа “Media House”.

Ігор Шумило запевнив, що зміна власника не вплине на контент цих медіа.

“Незважаючи на те що в медіа змінюється власник, це ніяк не вплине на контент та принципи, які відстоюють згадані ЗМІ. Galnet і надалі неупереджено висвітлюватиме актуальні новини Львова та Львівщини. А радіо “FM “Галичина” популяризуватиме все українське та тішитиме своїх вірних слухачів якісною музикою. У наших планах дати поле для розвитку та розширення медіа в західному регіоні, тож очікуйте від команди нових цікавих проєктів”, – повідомив Ігор Шумило. 

Шумило зазначив, що найближчим часом команда працюватиме над покращенням якості комунікації з аудиторіями видання та радіо. І запевнив, що нинішній склад колективу зберігається. 

Додамо, до цього засновником телерадіокомпанії “Галичина” було товариство з обмеженою відповідальністю “Енергія Консалтинг”. А кінцевими бенефіціарними власниками – діти політиків та бізнесменів братів Дубневичів – Юрій Дубневич, Павло Дубневич та Роксолана Пиртко. 

Радіо “FM “Галичина” є найбільшою регіональною радіомережею Західної України, яка охоплює 14 частот у Львівській, Волинській, Тернопільській, Рівненській областях. Galnet – перше LifeStyle-видання Львова, яке публікує інформацію про проєкти, події, що стосуються Львівщини й мають вплив на регіон або Україну загалом. Media House – освітня платформа, яка пропонує медійні, профорієнтаційні, пізнавальні курси.

Liked the article?
Help us be even more cool!