ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку трагічно загинув журналіст Олексій Косенко

17.06.2024, 03:04
Мая Голуб

У Луцьку пішов з життя 34-річний журналіст і редактор сайту “Район.Скадовськ” Олексій Косенко. Його не стало в ніч на 15 червня в Луцьку, повідомляє “Район.in.ua”.

У редакції зауважили, що причиною смерті став складний психічний стан. Чоловік важко переживав війну та вимушений переїзд із Херсона.

Олексій Косенко працював у Херсонській міській раді, пережив окупацію. Через постійні обстріли міста ухвалив складне для себе рішення переїхати до Луцька, де прожив майже рік.

Олексій Косенко. Фото з Facebook-сторінки Район.in.ua

Улітку 2023 року Олексій долучився до редакції “Район.in.ua”. Став редактором стрічки новин сайту “Район.Скадовськ”.

У листопаді 2023 року в ефірі Громадського інтерактивного телебачення Олексій Косенко розповідав про те, яку новину він найбільше хотів би написати:

“Я як редактор стрічки новин дуже хочу написати все ж таки, що нарешті Скадовськ і Гола Пристань, що входить у Скадовський район, вони звільнені. Це буде дійсно дуже класна новина”. 

У редакції в некролозі про Олексія Косенко зазначили, що він був дуже активним, комунікабельним і товариським. Залюбки долучався до всіх активностей редакції. Організовував позаробочі заходи: як і колись у Херсоні, це були екскурсії, адже Олексій був іще й екскурсоводом. Тісно був залучений до спільноти херсонців-переселенців у Луцьку. 

Liked the article?
Help us be even more cool!