ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцькій міськраді підприємці не випускали із зали журналістку і депутатів

30.08.2017, 16:40

Сьогодні, 30 серпня, у Луцьку підприємці, які прийшли страйкувати до міської ради, не випускали із сесійної зали журналістку та депутатів, які хотіли вийти з приміщення. Про це повідомляє представниця ІМІ у Волинській області.

Під час сесії міськради довелося оголосити перерву через страйк підприємців, які вимагали продовжити для Волинської облспоживспілки оренду землі, де розташований “Центральний ринок”.

Мітингувальники були занепокоєні  можливою втратою робочих місць, тому прийшли до депутатів на сесію. У Луцьку неодноразово піднімали питання щодо перенесення ринку з центру міста, адже в історичній частині міста твориться безлад, поряд знаходиться замок Любарта, повідомляє представниця ІМІ.

Журналістка “Волинь.info” Мар'яна Метельська у коментарі для ІМІ розповіла, що коли намагалась вийти з сесійної зали в туалет, підприємці почали кричати: “Вертайся на своє місце, йди до депутатів”. Вона їм на це відповіла, що є журналісткою. Та і далі ніхто не пропускав. Після цього деякі підприємці почали обурюватись, мовляв, якщо вона журналіст, то чому прийшла в міську раду?

Депутат Луцької міськради Олександр Лазука  втрутився в розмову й пояснював їм, що журналісти мають право перебувати на сесіях міськради, що вони завжди там працюють.

“Я сказала, що я журналіст, а не депутат. А вони мені почали говорити: “Якщо ти журналіст, то що ти тут робиш?” - прокоментувала Мар'яна Метельська.

Однак конфлікт було вичерпано, оскільки журналістці вдалося вийти з сесійної зали. Її провела одна жінка, а деякі депутати покинули приміщення через запасний хід.  До поліції не звертався ніхто з журналістів.

Через страйк підприємців був також перекритий рух транспорту на вулиці Богдана Хмельницького.

Liked the article?
Help us be even more cool!