ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві згоріло авто журналіста і політтехнолога Володимира Єгорова

08.02.2021, 17:07
Фото – dsnews.ua
Фото – dsnews.ua

У Києві в ніч на 7 лютого згорів автомобіль журналіста і політтехнолога Володимира Єгорова. Про це він повідомив у Facebook, інформує “Детектор медіа”

Потерпілий вважає, що автівку підпалили.

“Сьогодні вночі (приблизно о 1:00) було підпалено мій автомобіль Citroen C5 Aircross. Автомобіль, 2019 року випуску, купувався в офіційного дилера (там і обслуговувався) з пробігом 46 тис. км, паливо – дизель. Він знаходився на стоянці, що охороняється, в Києві, на проспекті Правди. Про подію дізнався від співробітників охорони стоянки о 1:20, коли машина вже горіла і приїхали пожежники і співробітники поліції. Ніхто не постраждав, окрім гаражів і мого автомобіля, який знищений повністю”, – написав Володимир Єгоров.

За його словами, поліція зафіксувала сліди ймовірного злочинця, який міг підпалити автомобіль. Вони вели від машини до місця, звідки він потрапив на стоянку. Наразі журналіст чекає на результати експертизи. 

Інцидент він пов'язує зі своєю політичною та журналістською діяльністю. “Останні роки займаюся політичною, журналістською роботою і сьогоднішню подію пов'язую саме з нею”, – написав Єгоров.

Це вже другий випадок за два роки, коли Володимиру Єгорову підпалюють автомобіль. Водночас він вважає, що між собою ці випадки не пов'язані.

Liked the article?
Help us be even more cool!