ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві затримали блогерку, яка під час російського обстрілу вихваляла в соцмережах окупантів

У Києві затримали на залізничному вокзалі жінку, яка в соцмережах вихваляла російських окупантів під час російського обстрілу міста зранку 7 жовтня. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

У поліції розповіли, що під час моніторингу соцмереж виявили відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу “Повітряна тривога”, та вихваляла окупантів.

Жінка, яка в Києві вихваляла російських окупантів. Фото – пресслужба Нацполіції

Разом зі співробітниками СБУ поліцейські встановили особу та оперативно затримали її в одному із закладів харчування поблизу залізничного вокзалу. 

У поліції додали, що сама жінка з Донеччини, але останнім часом живе в Києві. Наразі правоохоронці розв'язують питання щодо правової кваліфікації її дій.

Як повідомляв ІМІ, у Харкові судитимуть блогера, який поширював у соцмережах ідею “Великої Росії”, а в місцевому парку нав’язував перехожим ідеї Радянського Союзу. Йому загрожує 10 років позбавлення волі. Крім того, на Харківщині викрили агітаторку, яка в соціальних мережах бажала смерті українським захисникам.

Liked the article?
Help us be even more cool!