ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві відбудеться вечір пам’яті полеглого військового і журналіста Олександра Бондаренка

Фото – фейсбук Олександра Бондаренка
Фото – фейсбук Олександра Бондаренка

У Києві 9 жовтня в Pepper’s Club відбудеться вечір пам’яті українського журналіста, комунікаційника та військовослужбовця Олександра Бондаренка, який загинув 22 квітня в боях під Кремінною. 

Про це “Детектору медіа” повідомив керівник комунікаційного агентства RMA, колега Олександра Василь Самохвалов.

Спеціальним гостем вечора стане український гурт Ukie'z, що виступить із благодійним концертом.

Також у програмі вечора передбачено благодійний аукціон від Соні Сотник, зібрані кошти з якого підуть на потреби 244 окремого батальйону 112 бригади ТРО, де служив Олександр. 

Серед лотів аукціону – уламки російського БПЛА “Ланцет”, футболки з автографами Андрія Хливнюка та гурту Latexfauna, розписані Оленою Павловою (Кіт Інжир) гільзи, прапор від побратимів та багато іншого. 

Сашко з першого дня повномасштабного російського вторгнення перебував на фронті. Восени 2022 року брав участь в успішному контрнаступі на Харківщині. 

30 червня президент Володимир Зеленський посмертно нагородив українського військового, журналіста і комунікаційника Олександра Бондаренка орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Останні роки Олександр працював консультантом у сфері комунікацій.

Як повідомляв ІМІ, Олександр Бондаренко загинув 22 квітня 2023 року під час бою від пострілу снайпера біля селища Діброва Луганської області, служив у 112 бригаді тероборони ЗСУ. Олександра поховали 1 травня в Києві, на Лісовому цвинтарі. У нього залишилися дружина та син.

Останній пост Олександра у фейсбуку від 11 вересня 2022 року: “Десь у лісах під Харковом. Висуваємося далі”.

Олександр Бондаренко – випускник Луганського національного університету за фахом “українська філологія”. Після закінчення навчання працював на Луганському кабельному телебаченні. Пізніше переїхав до Києва. 

Олександр працював на Громадському радіо, телеканалі “Перший національний”, в українській службі ВВС, ТРК “Україна” та ICTV. 

Працював комунікаційником у компанії PlusOne, 2018 року став керівником спецпроєктів у створеному компанією агентстві стратегічних комунікацій та управління репутацією RMA (Reputation Management Agency). 

У 2020 році Бондаренко знову пішов навчатися – цього разу маркетингу та управління проєктами в Genesis IТ School.

Liked the article?
Help us be even more cool!