ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві судитимуть чоловіка, який побив журналіста телеканалу "Наш"

29.07.2021, 14:46
Постраждалий журналіст Олексій Пальчунов. Фото – скріншот з відео телеканалу "Наш"
Постраждалий журналіст Олексій Пальчунов. Фото – скріншот з відео телеканалу "Наш"

Шевченківська окружна прокуратура Києва скерувала до Шевченківського районного суду Києва обвинувальний акт щодо жителя міста Дніпра, який у лютому перешкоджав та завдав побоїв журналісту телеканалу “Наш”.

Про це повідомляється на сайті Київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний 4 лютого під будівлею Шевченківського управління поліції в Києві умисно перешкоджав діяльності журналістів ТОВ “Наш 365”.

“Намагаючись завадити здійсненню ними відеозйомки, почав виривати з його рук мікрофон та агресивно висловлюватися в бік знімальної групи. При цьому зловмисник наніс журналісту два удари кулаком по обличчю та заволодів мікрофоном”, – йдеться в матеріалах слідства.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) та ч. 2 ст. 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”). Санкція статті передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв ІМІ, 4 лютого в Києві невідомий чоловік вирвав мікрофон з рук кореспондента телеканалу “Наш” Олексія Пальчунова та завдав йому декілька ударів у голову під будівлею Шевченківського управління поліції.

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) Кримінального кодексу України за фактами подій біля офісу телеканалу “Наш” 4 лютого.

Liked the article?
Help us be even more cool!