ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві суддя спробував вибити телефон у журналістки НВ після запитання про борги

10.06.2020, 11:25
Фото – zaxid.net
Фото – zaxid.net

У Києві суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Костянтин Бабенко намагався вибити телефон з рук журналістки НВ Христини Бердинських після запитання про його борги перед Об'єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) житлового комплексу на Печерську. 

Інцидент стався 9 червня, про що журналістка повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

За словами журналістки, вона була на зборах ОСББ одного елітного житлового комплексу на Печерську, де обговорювалося питання боргу Об'єднання перед КП “Київтеплоенерго” в розмірі три мільйони гривень.

Наприкінці зборів, розповіла Бердинських, з’ясувалося, що в судді найбільша сума боргу перед ОСББ серед усіх мешканців: борг становить понад 230 тис. грн.

За словами журналістки, суддя був у нетверезому стані під час зборів. “Я хотіла запитати п‘яного суддю лише про борг, а не про його стосунки з алкоголем (на щастя, він не за кермом, тому його стан у позаробочий час мене не цікавив). Замість відповіді п’яний суддя ледве не вибив мій телефон, втримала телефон у падінні”, – написала вона.

Вона також нагадала, що суддю Бабенка у 2019 році зупиняла поліція через керування авто в нетверезому стані, про що зробило сюжет "Слідство.інфо".

У коментарі ІМІ Христина Бердинських розповіла, що перед тим, як поставити запитання судді, вона відрекомендувалася журналісткою.

“Я одразу представилася, назвала ім'я, прізвище і видання. У кишені в мене було журналістське посвідчення, на випадок, якщо він попросить перед тим, як дати коментар. Але те, що він просто розпустить руки, я не очікувала. Телефон я, на щастя, втримала! Він ледве не випав, але я його втримала”, – зазначила журналістка.

Liked the article?
Help us be even more cool!