ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомі перешкоджали журналістам 5 каналу, апелюючи, що це канал Порошенка

19.02.2018, 16:19
Фото - 5 канал

У центрі Києва 18 лютого невідомі перешкоджали та погрожували знімальній групі 5 каналу після прямого включення на Майдані Незалежності. Про це повідомляється на сайті 5 каналу.

“Одразу після включення із “Пелюсткової ходи” журналістки 5 каналу Анни Брикової та її оператора Олександра Фенька група осіб оточила знімальну групу. Вони смикали кореспондента та оператора і погрожували розбити камеру та побити. Апелювали до того, що журналісти працюють на 5 каналі, власником якого є Президент України”, - повідомляє канал.

Натовп почали заспокоювати перехожі, які спробували допомогти знімальній групі вийти з кільця. Після тривалих перемов це вдалося.

Журналістка каналу Анна Брикова написала заяву до поліції про напад та перешкоджання журналістській діяльності.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 171 Кримінального кодексу України ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів"), повідомляється на сайті Національної поліції.

“Подія сталася на вулиці Інститутській. Після прямого включення до знімальної групи підійшли невідомі та почали перешкоджати професійній діяльності: шарпати за одяг та техніку, при цьому в їхню адресу також лунали погрози”, - повідомляє поліція.

Нагадаємо, 18 лютого – четверта річниця розстрілу Героїв Небесної Сотні.

Liked the article?
Help us be even more cool!