ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві побили фотографа УНН

18.02.2014, 15:00

Сьогодні у Києві невідомі біля урядового кварталу побили фотографа УНН Олександра Козаченка та розбили йому камеру, повідомляє УНН.

Фотокореспондент зателефонував до інформагентства та повідомив, що на нього напали невідомі люди, побили та розбили фотокамеру.

“Я разом із фотокором Максимом Трєбуховим та іншими фотографами, одягненими, як і я, у жилети з написами "Преса", знімали пожежу у офісі Партії регіонів та як її гасять. До нас підбігли невідомі, почали вимагати припинити зйомку, а коли ми відмовились, то вони застосували до мене та Максима фізичну силу, побили камеру. Максиму дісталося більше, я встиг відійти”, - розповів Козаченко.

Нагадаємо, сьогодні у Києві на вулиці Липській під центральним офісом Партії регіонів охорона побила фотокореспондента Максима Трєбухова (Перепелиця).

“Їх  було чоловік шість. Я знімав. Вони накинулись на мене і почали бити - по голові, по обличчю, тіло, на щастя, було захищено бронежилетом. Медики кажуть, що у мене зламаний ніс, тому зараз поїду в лікарню”, - розповів Трєбухов.

Раніше активісти захопили офіс ПР, але “Беркут” звільнив офіс партії.

Сьогодні біля Верховної Ради почалися сутички між правоохоронцями та активістами. Мітингувальники проводять мирну ходу на підтримку повернення Конституція 2004 року, яку мали винести на розгляд Верховної Ради.

Фото - з Фейсбуку Євгена Котенка

Liked the article?
Help us be even more cool!