ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві журналістку Нового каналу побив відвідувач ресторану

23.01.2017, 15:27

Вранці 21 січня у Києві журналістку Нового каналу Анастасію Кошман побив відвідувач ресторану. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Цей чоловік не адекватний! Вчора він жорстоко мене побив. Бив ногами, поки я лежала на підлозі! Не хочу щоб подібне сталося з кимось! Слідчий сказав, що це вже не перший випадок, він регулярно б'є незнайомих дівчат! Будь ласка, будьте обережними!”, - написала Кошман і додала до публікації фотографії нападника.

Журналістка розповіла, що чоловік напав на неї та на її подругу в туалеті ресторану Vodka Grill. “Він зайшов у жіночу вбиральню. Я сказала йому що це дамські кімната, що чоловіча поруч, він м'яко кажучи не захотів виходити. Почав кричати, що дівчата ходять в їхній туалет, то і йому можна сюди...Обмінялися "люб'язностями"... Далі він просто схопив мене за волосся і почав бити. Моя подружка стала між ним і мною, за що отримала також по голові! Кинув її і повернувся до мене... Продовжив бити”, - уточнила Анастасія в коментарях.

У коментарі виданню Кошман розповіла, що після цього вона сама викликала поліцію, а її друзі не давали чоловіку втекти. Крім того, журналістці вдалося зняти нападника на відео. За її словами, поліція допитала чоловіка й склала протокол, проте не затримала.

Зараз Анастасія Кошман перебуває в стаціонарі лікарні – у неї діагностували струс мозку. Вона розповіла, що там її допитав працівник карного розшуку, який розповів, що це не перший випадок, коли цей чоловік нападав на жінок.

Журналістка планує використати відео в сюжеті для програми “Абзац!” Нового каналу. “Я не залишу цю справу. У мене є до неї зацікавлення і як в людини, і як в жінки, і як у журналістки”, - зазначила вона.

У Нацполіції м. Києва повідомили, що їм відомо про інцидент. “О 5 ранку надійшло повідомлення від жінки. Чоловік вдарив її по обличчю. Розпочато кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України “Умисне легке тілесне ушкодження”. Зараз розбираються, що це за чоловік, його будуть допитувати чи вже допитали”, - зазначили в прес-службі.

цымбал

Liked the article?
Help us be even more cool!