ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні окупанти захопили приватну друкарню

25.05.2022, 13:55
Фото - Мост
Фото - Мост

Російські окупанти захопили виробничі потужності ПРАТ “Херсонська міська друкарня” та планують її відібрати в законних власників, повідомляє "Мост" із посиланням на сюжет прокремлівського каналу "Крим 24".

“Після нападу Росії на Україну, власники підприємства зникли, а отже, на думку росіян та їх херсонських посібників, її можна вкрасти”, – йдеться в повідомленні.

“Прессекретар” колаборантів Сергій Мороз заявив, що в разі неповернення власників типографія перейде “під контроль держави” (росії. – Ред.) і почне “друкувати продукцію, яка потрібна херсонцю і місту”.

Видання “Мост” зазначає, що типографія є приватною власністю. Вона належить Наталі та Михайлу Новицьким. Останній є видавцем найпопулярнішої в області газети “Гривна”, яка припинила вихід з початком повномасштабної війни.

За інформацією “Мосту”, керувати підприємством росіяни хочуть поставити проросійського “журналіста” Олега Грушка, який почав співпрацювати з окупантами.

Як повідомляв ІМІ, херсонський сайт “Надднепрянка” (наповнює Олег Грушко), який був відомий своєю проросійською риторикою, після російської окупації міста почав поширювати ворожу пропаганду.

Liked the article?
Help us be even more cool!