ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові внаслідок ракетної атаки пошкоджений ньюзрум медіагрупи "Об’єктив"

Фото – objectiv.tv
Фото – objectiv.tv

Внаслідок російської ракетної атаки на Харків 30 грудня пошкоджено приміщення медіагрупи “Об’єктив”, де  міститься ТРК “Simon”. Про це повідомляється на сайті медіагрупи. 

У приміщеннях вибило вікна, у студії утворилася дірка. В компанії постраждали: ньюзрум “Об’єктива”, монтажерні приміщення й інші кабінети. Також розбита деяка техніка.

Приміщення компанії розташоване в центрі міста. З початку повномасштабного вторгнення РФ, після перших російських ракетних ударів по майдану Свободи та Харківській обласній військовій адміністрації у 2022 році, Simon не виходила в ефір.

 
 
 
 

Фото – objectiv.tv

Як повідомляв ІМІ, 30 грудня 2023 року в Харкові внаслідок російського обстрілу отримала поранення перекладачка німецького телеканалу ZDF. Команда каналу на момент вибуху перебувала в готелі Kharkiv Palace, у який влучила російська ракета.

30 грудня росіяни обстріляли Харків ракетами. Внаслідок атаки поранення отримав громадянин Великої Британії, який є радником з безпеки команди журналістів німецького медіа.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також унаслідок ракетного удару по центру Харкова суттєвих пошкоджень зазнав Будинок радіо, де містяться офіси “Суспільне. Харків” та Українського радіо.

Liked the article?
Help us be even more cool!