ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові поліція розслідує напад на журналістів

08.01.2021, 10:25
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

У Харкові поліція розслідує напад на журналістів, які знімали сюжет і намагалися пройти на територію підприємства. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на пресслужбу ГУ НП в Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Ахсарова надійшов на спецлінію 6 січня близько 12:00. Прибувши на виклик, правоохоронці з'ясували, що інцидент стався між журналістами інформаційного агентства "Актуальна правда" і співробітниками Служби автомобільних доріг Харківської області. За даними поліції, працівник САД не пустив співробітників ЗМІ на територію підприємства і перешкоджав відеозніманню.

Того ж дня журналіст інформаційного агентства звернувся із заявою до Харківського районного відділу поліції №3. Представник шляховиків подав зустрічну заяву до правоохоронних органів. Він зазначив, що журналісти намагалися проникнути на територію підприємства і ледь не зламали турнікет. Зі свого боку співробітники ЗМІ розповіли, що чоловік на прохідній ударив відеооператора, намагаючись розбити камеру.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 171 КК України ("Перешкоджання професійній діяльності журналістів") і 296 КК України ("Хуліганство"). Санкції статей передбачають до п'яти років в'язниці.

Liked the article?
Help us be even more cool!