ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дружківці журналісти "Халви" повідомили про перешкоджання з боку чиновника

16.06.2017, 15:35

14 червня у Дружківці (Донецька область) директор Торецького виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства (ВУВКГ) Олексій Долбещенков забороняв оператору інтернет-видання “Халва” Віктору Сотнікову здійснювати відеозйомку прес-конференції. Про це повідомила журналістка видання Світлана Агаджанян, інформує “Детектор медіа”.

За її словами, прес-конференція відбулася в кабінеті Долбещенкова, в центральному офісі ВУВКГ, але без участі оператора “Халви”.

“Захід відбувся, але без нашого оператора, бо пан Олексій категорично відмовився проводити конференцію за присутності оператора “Халви”. Він вийшов зі свого кабінету. З часом вийшов наш оператор, а Олексій Долбенщиков потім повернувся і провів захід”, – розповіла Агаджанян. Вона додала, що оператор пішов на прес-конференцію без журналіста, бо редакція працює на волонтерських засадах та не має можливості сплачувати заробітну плату колективу.

Журналістка також зазначила, що прес-конференцію анонсували завчасно.

“Захід був публічним, анонсували його завчасно. Раніше ми знімали відео про роботу підприємства, про пориви, про питання підвищення тарифу на воду. Керівник підприємства за це нас і не любить”, – повідомила Агаджанян.

У свою чергу директор Торецького ВУВКГ Олексій Долбещенков повідомив, що “нікому нічого не забороняв”.

“Ніхто нікому нічого не забороняв. Я директор офіційного підприємства. Працюю із засобами масової інформації при нагоді, коли вони надають документи, що підтверджують належність до друкованих засобів масової інформації. У мене в кабінеті знаходилися три представники ось цих ЗМІ. Була призначена зустріч, були підготовлені документи. Я попросив у всіх інших подати документи про те, що вони є представниками ЗМІ. Ніхто мені більше нічого не надав”, – прокоментував Долбещенков.

Він також зазначив, що не знає видання “Халва”.

“Всі, хто у мене був, я знаю особисто, знаю, що вони працюють в цих ЗМІ. Хто така “Халва”? Якщо ви є зареєстрованим ЗМІ, ви маєте права і я з вами завжди буду працювати. Але, будь ласка, нехай присутні ті люди, які підтвердять, що вони працюють в даному представництві, ми будемо працювати і я буду відповідати на всі питання, які будуть поставлені», – додав він та порекомендував подавати письмовий запит.

У редакції “Халви” зазначили, що своє посвідчення Долбещенкову оператор Віктор Сотніков показував. Він має намір подавати заяву до поліції за перешкоджання журналістської діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!