ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі втретє прооперували пораненого під Авдіївкою британського фотографа

22.02.2017, 15:48

У Дніпрі, в обласній клінічній офтальмологічній лікарні, втретє прооперували пораненого під Авдіївкою британського фотографа Крістофера Нанна. Про це Радіо Свобода повідомили в офтальмологічній лікарні.

Як розповів директор медичної установи Валерій Сердюк, пацієнтові зробили планову операцію – з відновлення прозорості рогівки ока.

Сердюк зазначив, що за тиждень на британського фотографа очікує четверта операція – з відновлення гідродинаміки ока.

«Він поступово одужує, з оком стає краще. Але запланована ще одна операція – з відновлення гідродинаміки ока. Якщо досі ми в основному боролись з інфекцією, то зараз маємо відновити око, аби правильно в ньому циркулювала рідина, щоб правильно живились тканини. А далі ми займемось тим, щоб відновлювати зорові функції, будемо займатись зоровим нервом і сітківкою», – сказав Валерій Сердюк.

За даними медиків, стан пораненого фотографа оцінюють як задовільний. Водночас, як поінформував лікар, хірурги продовжують видаляти сторонні тіла з обличчя фотографа.

За інформацією з лікарні, поки фотограф перебуватиме під наглядом медиків.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя отримав іноземний фотожурналіст Крістофер Нанн. Фотокора було госпіталізовано до 66 військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова міста Дніпро, де прооперували.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що  лікарям вдалося зберегти зір Крістоферу Нанну.

Liked the article?
Help us be even more cool!