ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернівцях журналістам телеканалу ТВА перешкоджали знімати сюжет про спірну квартиру

13.10.2017, 11:49
Фото - скріншот з відео

У Чернівцях 3 жовтня знімальній групі місцевого телеканалу ТВА - журналістці Юлії Стеранці та оператору Денису Жиряду - перешкоджали у виконанні професійної діяльності під час зйомки сюжету про виселення зі спірної квартири. Про це йдеться у сюжеті компанії, оприлюдненому на сторінці каналу у Фейсбук.

Знімальна група робила сюжет про виселення зі спірної двокімнатної квартири жінки з двома неповнолітніми дітьми на вулиці Руській, 251. Як йдеться у сюжеті, нова власниця квартири привела з собою молодиків у спортивному, які виламали двері квартири. При цьому на місці події не було, ані виконавчої служби, ані служби у справі дітей.

Перешкоджала зйомці журналістів донька нової власниці квартири, намагалсь видерти з рук оператора камеру.

“Коли ми приїхали на місце події, двері квартири уже були навстіж, а поліцейські намагалися розібратися у тому, що відбувається. Як тільки оператор увімкнув камеру, донька нової власниці квартири кинулася на нас і почала видирати з рук оператора апаратуру. Жінка поводила себе неадекватно почала звинувачувати поліцейських у продажності та взагалі погрожувала спалити квартиру”, - йдеться у сюжеті.

Після цього журналісти каналу написали заяву до поліції про перешкоджання законній професійній діяльності.

В коментарі ІМІ керівника телеканалу ТВА Вадим Пелех повідомив, що за даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1. ст. 171 Кримінального кодексу України. “Сьогодні ми отримали листа від поліції, в якому нас просять повідомити, чи дійсно працюють ці журналісти на нашому каналі, чи були направлені на місце події для виконання редакційного завдання. Ми якраз готуємо їм відповідь”, - розповів Пелех.

Liked the article?
Help us be even more cool!