ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter збільшив ліміт до 10 тисяч символів для користувачів Twitter Blue

14.04.2023, 14:49
Фото – elespanol.com
Фото – elespanol.com

Для користувачів Twitter Blue в США запустили підтримку твітів довжиною до 10 тисяч символів.

Про це пише Ліга.net з посиланням на пресслужбу Twitter.

Крім того, вебсайт тепер підтримує форматування тексту товстим шрифтом і курсивом, що дозволяє творцям контенту використовувати ці елементи для розбиття потенційно величезних блоків тексту.

Хоча обмеження в 10 тисяч символів здається надмірним для більшості звичайних користувачів, це близько 2 тисяч слів. Twitter, ймовірно, запровадив цю можливість для людей, які хочуть заробляти гроші на своїх публікаціях. Компанія провела ребрендинг "Суперфоловерів" на "Підписників", дозволивши користувачам брати з людей 3, 5 і 10 доларів на місяць за ексклюзивний контент, включно з чатами тільки для передплатників. Twitter також пообіцяв не забирати частину їхнього заробітку протягом наступних 12 місяців.

Збільшивши ліміт символів у твітах для користувачів Blue, а також дозволивши їм публікувати "багатогодинні відео", Twitter надає авторам більше способів утримувати своїх підписників. Водночас, якщо користувачі проводять більше часу на сайті, це означає більше можливостей показувати їм рекламу, яка принесе компанії більше грошей.

Як повідомляв ІМІ, тепер галочку у Twitter можна придбати, оформивши підписку Twitter Blue. Для тих, хто підпишеться з комп'ютера, вартість підписки становить $8 на місяць, а для мобільних пристроїв – $11. Змінились і кольори галочок: сині залишилися в приватних користувачів, золоті – у великих компаній, а сірі – в урядових організацій.

З 15 квітня лише верифіковані акаунти зможуть потрапляти в рекомендації та брати участь в голосуваннях у Twitter.

Liked the article?
Help us be even more cool!