ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter розблокував акаунт репера Каньє Веста, який висловлював симпатію Гітлеру та Путіну

Фото – EPA / UPG
Фото – EPA / UPG

Соціальна мережа Twitter 29 липня розблокувала обліковий запис американського репера Каньє Веста (Ye), який був заблокований через його висловлювання, розцінені як підбурювання до насильства, повідомляє ВВС.

Як пише видання, Вест не публікував нічого нового після повернення в соцмережу. В обліковому записі Ye тепер відображається його остання публікація 1 грудня 2022 року, за день до того, як її було призупинено. 

У березні минулого року акаунт Веста заблокував на добу Instagram через расистські висловлювання на адресу коміка Тревора Ноа.

Ні X (теперішня назва соцмережі Twitter. – Ред.), ні його власник-мільярдер Ілон Маск не прокоментували публічно відновлення облікового запису Ye.

Як повідомляв ІМІ, 2 грудня 2022 року Twitter заблокував обліковий запис американського репера Каньє Веста через його висловлювання, розцінені як підбурювання до насильства. Під час виступу на шоу популяризатора теорій змови Алекса Джонса 1 грудня Каньє Вест у чорній масці, яка повністю закриває голову, заявив, що йому подобається Адольф Гітлер і що він бачить у ньому “щось хороше”. Також він закликав “припинити засуджувати нацистів”. Через декілька годин після ефіру Вест опублікував у твіттері кілька фото, зокрема зображення зірки Давида зі свастикою.

Окрім цього, в ефірі програми правий публіцист Нік Фуентес сказав: “Я дуже пропутінський і проросійський”. На це Вест відповів: “Я теж”.

Наприкінці листопада Вест оголосив, що планує балотуватись у президенти США та запропонував посаду віцепрезидента Дональду Трампу в разі своєї перемоги.

Ілон Маск відновив обліковий запис Дональда Трампа 19 листопада 2022 року, а потім розкритикував попереднє керівництво компанії за заборону.

Liked the article?
Help us be even more cool!