ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter заблокував акаунт репера після заяв про симпатію до Гітлера та Путіна

02.12.2022, 14:00
Фото - EPA/UPG
Фото - EPA/UPG

Соціальна мережа Twitter заблокувала обліковий запис скандально відомого американського репера Каньє Веста через його висловлювання, розцінені як підбурювання до насильства.

Про це написав у твітері Ілон Маск, повідомляє Укрінформ.

“Я намагався щосили. Попри це він знову порушив наше правило про заборону підбурювання до насильства. Обліковий запис буде заблокований”, - написав Маск.

При переході на акаунт Веста зазначається, що дію облікового запису припинено.

Видання Rolling Stones пише, що під час виступу на шоу популяризатора теорій змови Алекса Джонса 1 грудня Каньє Вест у чорній масці, яка повністю закриває голову, заявив, що йому подобається Адольф Гітлер і що він бачить у ньому “щось хороше”. Також він закликав “припинити засуджувати нацистів”.

Через декілька годин після ефіру Вест опублікував у твітері кілька фото, в тому числі зображення зірки Давида зі свастикою.

Окрім цього, в ефірі програми правий публіцист Нік Фуентес сказав: “Я дуже пропутінський і проросійський”. На це Вест відповів: “Я теж”.

Наприкінці листопада Вест оголосив, що планує балотуватися у президенти США та запропонував посаду віцепрезидента Дональду Трампу у разі своєї перемоги.

Liked the article?
Help us be even more cool!