ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ТРК "Ніжинське телебачення" анульовано ліцензію на мовлення

25.03.2021, 13:32
Фото – НТБ
Фото – НТБ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію на мовлення державному комунальному підприємству телерадіокомпанія “Ніжинське телебачення”.

Таке рішення Нацрада ухвалила на засіданні 25 березня відповідно до заяви телерадіоорганізації, повідомила представниця Нацради  в Чернігівській області Ірина Сенченко на своїй фейсбук-сторінці. 

За словами представниці Нацради, ще 4 червня минулого року через значну заборгованість телеканал був відімкнений від телекомунікаційних послуг Чернігівською філією концерну радіомовлення, радіозв’язку  та телебачення.  

“Увесь цей час велися переговори, аби зберегти мовника в Ніжині. Питання Ніжинського телебачення не один раз було ключовою темою на нарадах в ОДА, зустрічах, семінарах. Маю надію, що Ніжин таки матиме власного мовника з місцевим контентом”, – зазначила Ірина Сенченко.

Як повідомляв ІМІ, у червні 2020 року Чернігівська філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (КРРТ) припинила мовлення комунального каналу “Ніжинське телебачення” через борги перед концерном за квітень і травень.

До вимкнення “Ніжинське телебачення” мовило 4 години 10 хвилин на добу в аналозі. Цифрової ліцензії не мало й залишалося єдиним телеканалом області, який виходив в аналозі.

Liked the article?
Help us be even more cool!