ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп звинуватив ЗМІ, що пишуть про небезпеку коронавірусу, у "корумпованій змові"

27.10.2020, 11:14
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Президент США Дональд Трамп звинуватив американські медіа, які попереджують про велику небезпеку коронавірусу для суспільства, у “корумпованій змові” для підриву авторитету його адміністрації.

Про це Трамп написав 26 жовтня на власній твіттер-сторінці, повідомляє Укрінформ.

“Кількість випадків (захворювання на COVID-19. – Ред.) зростає тому, що ми тестуємо, тестуємо, тестуємо. Це змова ЗМІ, фейкових новин. Багато молодих людей дуже швидко одужують – 99,9%. Корумпована змова ЗМІ завжди є великою”, – написав Трамп.

Він також висловив переконання, що 4 листопада, на наступний день після виборів, головні теми в заголовках медіа повністю зміняться.

“Голосуйте!” – додав він.

Нагадаємо, Дональд Трамп послідовно поширює меседжі, які підривають твердження лікарів про серйозну небезпеку чергової хвилі коронавірусу в США. Своєю чергою демократи звинувачують Трампа і республіканських лідерів у тому, що вони применшують важливість правил носіння масок та соціальної дистанції, що могло б урятувати сотні тисяч життів.

Як повідомляв ІМІ, 17 жовтня Twitter видалив публікацію радника президента США Скотта Атласа щодо неефективності носіння масок під час пандемії коронавірусу.

Раніше адміністрація Twitter позначила допис президента США Дональда Трампа про одужання після зараження коронавірусом та набуття імунітету як такий, що вводить в оману та порушує правила соцмережі.

На початку жовтня Facebook видалив публікацію президента США Дональда Трампа, у якій він заявив, що COVID-19 менш небезпечний, ніж сезонний грип.

Twitter, де Трамп також опублікував це повідомлення, позначив його як таке, що вводить в оману.

Наприкінці серпня Twitter знову позначив як недостовірне повідомлення Дональда Трампа, у якому він прокоментував вибори президента США.

Liked the article?
Help us be even more cool!