ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter знову позначив пост Трампа про COVID-19 як оманливий

12.10.2020, 11:08
Фото – Главком
Фото – Главком

Адміністрація Twitter позначила допис президента США Дональда Трампа про одужання після зараження коронавірусом та набуття імунітету як такий, що вводить в оману та порушує правила соцмережі, повідомляє Укрінформ.

“Отримав учора повний відбій від лікарів Білого дому. Це означає, що я не можу знову їм заразитися (імунітет), і не можу його передати”, - написав президент США.

Це повідомлення супроводжується позначкою про те, що воно порушує правила стосовно  ​​інформації про COVID-19, яка вводить в оману і може бути потенційно шкідливою.

Проте Twitter уточнює, що залишив цей допис доступним “в громадських інтересах”.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що набув імунітету до коронавірусу й готовий повернутися до передвиборної кампанії.

Президент США заявив про позитивний тест на коронавірус у ніч на 3 жовтня. Потім протягом декількох днів він проходив інтенсивну терапію із застосуванням експериментальних ліків у військовому госпіталі Волтер Рід.

Як повідомляв ІМІ, на початку жовтня Facebook видалив публікацію президента США Дональда Трампа, у якій він заявив, що COVID-19 менш небезпечний, ніж сезонний грип.

Twitter, де Трамп також опублікував це повідомлення, позначив його як таке, що “вводить в оману”.

В кінці серпня Twitter знову позначив як "недостовірне" повідомлення Дональда Трампа, у якому він прокоментував вибори президента США.

Liked the article?
Help us be even more cool!