ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп вважає, що у всьому винні "фальшиві ЗМІ", бо не пишуть про нього позитивно

30.09.2020, 10:36
Фото – AP / Evan Vucc
Фото – AP / Evan Vucc

Президент США Дональд Трамп заявив на дебатах, що американські засоби масової інформації ніколи не пишуть про нього і його роботу позитивно, назвавши їх “фальшивими”. Про це він сказав, відповідаючи на питання про те, що зробив у межах боротьби з коронавірусом, повідомляють "Букви".

За словами Трампа, країна чудово впоралася з пандемією, оскільки медиків забезпечено всім необхідним, є досить апаратів ШВЛ, кількість смертей унаслідок зараження коронавірусом знижується, число нових випадків заражень на добу вдалося мінімізувати й стабілізувати. Він звернув увагу на те, що його роботу похвалили навіть губернатори-демократи й головний інфекціоніст країни доктор Ентоні Фаучі.

“У всьому винні наші фальшиві ЗМІ. Вони ніколи не пишуть про мене в позитивно. Вони не пишуть, що Трамп добре працює. Вони тільки про вас [про Джо Байдена] добре пишуть. Але я вже до цього звик. Мені наплювати”, – висловився Трамп.

30 вересня відбувся перший раунд дебатів. Наступні два заплановано на 15 і 22 жовтня.

Під час цих дебатів Трамп і Байден говорили на такі теми: минуле кандидатів, Верховний суд, пандемія коронавірусу, расові протести й насильство в містах, чесність майбутніх виборів, економіка.

Як повідомляв ІМІ, у травні президент США Дональд Трамп несподівано перервав свій брифінг після суперечки з американською журналісткою азійського походження Вейцзею Дзян та її колегами,

21 червня передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа звинуватив журналістів та учасників протестів у тому, що на його мітинг у Талсі, штат Оклахома, прийшло мало людей.

5 вересня президент США Дональд Трамп назвав сфальшованим матеріал журналу The Atlantic та вимагав звільнення журналістки телеканалу Fox News через твердження журналістів, що президент США називав полеглих під час Першої світової війни американських військових “невдахами”.

Liked the article?
Help us be even more cool!