ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп повернувся у Twitter з поліцейським фото й закликом донатити

Колишній президент США Дональд Трамп повернувся в соцмережу "Х", раніше відому як Twitter, й опублікував своє фото, яке зробили поліцейські, оформлюючи його у в'язниці округу Фалтон, штат Джорджія.

Про це пише Reuters.

Цей допис, який містить заклик донатити гроші, свідчить, що Трамп повернув собі доступ до громадськості на платформі, де він був заблокований після того, як його прихильники штурмували конгрес 6 січня 2021 року.

Трамп, який мав понад 88 мільйонів підписників на момент блокування, оприлюднив своє фото зі словами "ВТРУЧАННЯ У ВИБОРИ! НІКОЛИ НЕ ЗДАВАЙТЕСЯ!". Допис зібрав понад 14 мільйонів переглядів за 50 хвилин після публікації.

Як повідомляв ІМІ, у США розслідування спецпрокуратури щодо Дональда Трампа отримало ордер на доступ до його облікового запису у Twitter. Між Twitter і офісом спецпрокурора Джека Сміта кілька місяців тривала юридична суперечка щодо того, чи можна повідомляти Трампу про ордер на доступ. В ордері, отриманому спецпрокурором Джеком Смітом, ішлося про "дані й записи, що стосуються" акаунту Трампа; зрештою платформі дозволили поділитися деякою інформацією щодо ордера з колишнім президентом. Трамп назвав "звірством" надання доступу до його акаунту правоохоронцям.

Twitter заблокував акаунт Дональда Трампа 6 січня 2021 року, після того як натовп його прихильників увірвався в будівлю конгресу у Вашингтоні. Конгресмени в Капітолії саме тоді затверджували перемогу Джо Байдена на президентських виборах.

Liked the article?
Help us be even more cool!