ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп назвав "звірством" отримання прокурорами доступу до його Twitter-акаунту

Колишній президент США Дональд Трамп розкритикував спеціального прокурора Джека Сміта за отримання ордера на доступ до його старого облікового запису в соцмережі Х (колишній Twitter), пише Укрінформ із посиланням на The Independent.

“Як посмів божевільний прокурор Джек Сміт уламуватися в мій колишній обліковий запис у Twitter, не повідомивши мене про це та намагаючись повністю приховати від мене це звірство. Що він міг дізнатися такого, чого б ще не знав”, – написав Трамп у новій соцмережі Truth Social 14 серпня.

Як повідомляв ІМІ, у США розслідування спецпрокуратури щодо Дональда Трампа отримало ордер на доступ до його облікового запису у Twitter. Між Twitter і офісом спецпрокурора Джека Сміта кілька місяців тривала юридична суперечка щодо того, чи можна повідомляти Трампу про ордер на доступ. В ордері, отриманому спецпрокурором Джеком Смітом, ішлося про "дані й записи, що стосуються" акаунту Трампа; зрештою платформі дозволили поділитися деякою інформацією щодо ордера з колишнім президентом.

Twitter заблокував акаунт Дональда Трампа 6 січня 2021 року, після того як натовп його прихильників увірвався в будівлю Конгресу у Вашингтоні. Конгресмени в Капітолії саме тоді затверджували перемогу Джо Байдена на президентських виборах.

Liked the article?
Help us be even more cool!