ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ткаченко запросив на розмову в міністерство адмінів анонімних телеграм-каналів

25.05.2023, 10:39

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко запросив представників провідних анонімних телеграм-каналів до міністерства для обговорення проблемних питань у роботі месенджера.

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Запрошую провідних представників так званих анонімних телеграм-каналів до нас у міністерство на обговорення”, – сказав Ткаченко.

Він наголосив, що в питанні з різними месенджерами дуже багато викликів.

Нагадаємо, у квітні Ткаченко заговорив про регулювання месенджера Telegram. Він вважає, що настав час включати експертну оцінку того, у який спосіб має відбуватися взаємодія держави з месенджером.

Раніше СБУ закликала українців не довіряти низці телеграм-каналів, які координуються спецслужбами РФ, та оприлюднила їхній перелік.

Дослідження ІМІ в період із 6 до 12 березня 2023 року включно показало, що до десятки найпопулярніших телеграм-каналів України входять сім анонімних та три персональних ресурси, водночас деякі з них прямо співпрацюють з росіянами. Два канали з десяти найпопулярніших належать відвертим українофобам та прихильникам РФ – Юрію Подоляці та Анатолію Шарію.

Повітряні сили ЗСУ попередили про відповідальність адміністрації телеграм-каналів, які виставляють скриншоти й повідомляють у реальному часі про рух ворожих повітряних об’єктів.

Liked the article?
Help us be even more cool!