ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ткаченко розповів, що займається здоров’ям та навряд чи повернеться на 1+1

Фото – ВВС Україна
Фото – ВВС Україна

Колишній міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив, що після звільнення він займається своїм здоров'ям, а також навряд чи повернеться працювати в телекомпанію “1+1”. Про це він сказав в інтерв'ю “ВВС Україна” 

На питання, що він збирається робити далі, Ткаченко відповів, що допомагатиме “піднімати кошти для культури на міжнародній арені” і що “якісь речі, пов’язані з моїм професійним минулим, рано чи пізно дадуться взнаки”.

“А наразі – я сьогодні був у лікаря. Мені потрібно хоча б два тижні зайнятися своїм здоров’ям”, – сказав він.

Також на запитання, чи повернеться він на 1+1, Ткаченко відповів: “Навряд чи”.

Крім того, Ткаченко відмовився коментувати чутки, що його розглядали на посаду заступника керівника Офісу президента, який би курував гуманітарну сферу.

“У чуток завжди є присмак недосконалості. У чомусь вони відповідають дійсності, але дуже неточно. Тому я їх ніколи не коментую”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 27 липня Верховна Рада звільнила Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики. Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики не підтримав відставку міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка. 28 липня Кабінет Міністрів тимчасово поклав виконання обов’язків міністра культури та інформаційної політики України на Ростислава Карандєєва. 

20 липня Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні заявив, що попросив прем’єр-міністра Дениса Шмигаля розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики.

Після цього міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що спочатку подав заяву про відставку і лише потім дізнався про прохання Зеленського. Водночас ще вдень 20 липня в інтерв’ю Радіо Свобода Ткаченко заявив, що не збирається у відставку.

Liked the article?
Help us be even more cool!