ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тетяна Трощинська віддала отримані від Премії Ґонґадзе гроші своєму колезі, який зараз на фронті

Радіоведуча, директорка департаменту стратегічного аналізу та розвитку соціально впливового контенту Суспільного Тетяна Трощинська/Фото - Настя Телікова

Журналістка, продюсерка, радіоведуча, директорка департаменту стратегічного аналізу та розвитку соціально впливового контенту Суспільного Тетяна Трощинська віддала отримані від Премії імені Георгія Ґонґадзе гроші підрозділу, у якому служить колишній журналіст та ведучий Громадського радіо Андрій Кобалія.

Про це Тетяна Трощинська повідомила на Facebook-сторінці.

“Я в мало що вірю після смерті мого Тараса, але в людську любов і підтримку одне одного вірю безперечно. Лише люди тримають одне одного і допомагають одне одному вижити. Побажайте Андрієві удачі в його богоугодній справі”, – написала Трощинська.

Журналіст, історик Андрій Кабалія/Фото - Facebook-сторінка Андрія Кобалії

Вона зазначила, що Андрій Кобалія – історик, журналіст, з яким вона довго працювала на Громадському радіо.

“Викладач, талановита людина, і – мисливець за дронами”, – додала Тетяна Трощинська.

Як повідомляв ІМІ, журналістка, продюсерка, радіоведуча, директорка департаменту стратегічного аналізу та розвитку соціально впливового контенту Суспільного Тетяна Трощинська стала шостою лауреаткою Премії імені Георгія Ґонґадзе. Також цього року фіналістками Премії Ґонґадзе стали засновниця розслідувальної агенції “Слідство.Інфо” Анна Бабінець та головна редакторка The Kyiv Independent Ольга Руденко.

Сума премії – 100 тисяч гривень.

Церемонія нагородження відбулася за підтримки Представництва "Фонду Фрідріха Науманна за Свободу" в Україні.

У 2022 році Тетяна Трощинська також потрапила до фіналу Премії Ґонґадзе. Лауреатами того року стали журналісти Мстислав Чернов і Євген Малолєтка.

Премія імені Георгія Ґонґадзе – одна з головних відзнак для професійних журналістів в Україні. Заснована 2019 року PEN Ukraine у партнерстві з родиною журналіста Георгія Ґонґадзе, Києво-Могилянською бізнес-школою та "Українською правдою".

Liked the article?
Help us be even more cool!