ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Рівне 1" придбала пов’язана з Палицею луцька ТРК "Аверс"

09.09.2020, 12:48
Фото – фейсбук Рівне 1
Фото – фейсбук Рівне 1

Луцька телерадіокомпанія “Аверс”, яку пов’язують з народним депутатом, лідером партії “За майбутнє” Ігорем Палицею, стала власницею рівненської телерадіокомпанії “Рівне 1”, повідомляє “Детектор медіа”.

Зміна власника та директора “Рівне 1” відбулася 2 вересня.

За даними єдиного державного реєстру, власником 100% статутного фонду ТОВ “ТРК “Рівне 1” стало ДП “ТРК “Аверс” ВАТ “Корпорація “Аверс”. ТРК “Аверс” до 2017 року належала луцькому медіабізнесмену Олегові Величку. Але у 2017 році її придбала новостворена київська компанія “Либідь сервіс”, яка, ймовірно, пов’язана з народним депутатом, соратником Ігоря Коломойського Ігорем Палицею. Власниками цієї компанії та, відповідно, кінцевими бенефіціарами “Аверсу” є Олександр Луцак і Володимир Коробко з Луцька – представники воєнізованого громадського формування “Варта порядку”, пов’язаного з Ігорем Палицею, та дві київські юристки з юридично-консалтингової компанії Law Business Consulting – Людмила Осикіна з Київської області (вона також була членом правління ПАТ “Київгума”, яке пов’язують з Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим) і Тетяна Лисак.

Раніше ТРК “Рівне 1” порівну володіли медіабізнесмен Віктор Данилов (засновник і власник видавничого дому “Ого”) і пивоварна компанія “Рівень ЛТД” бізнесмена Маріяна Годи та його партнерів. Утім, кінцевою бенефіціарною власницею була вказана Надія Мімра з Миколаєва: вона де-юре контролює понад 80% ТОВ “Рівень ЛТД”.

Директором “Рівне 1” замість Віктора Данилова стала Людмила Дуніна – засновниця і головна редакторка рівненського глянцевого журналу Valiazh.

Як повідомляв ІМІ, 6 сепрня 2020 року співвласник телеканалу “Рівне 1” Маріан Года повідомив, що народний депутат від депутатської групи “Партія “За майбутнє” Ігор Палиця веде перемовини про купівлю телеканалу.

Ігор Палиця – народний депутат, колишній голова Волинської обласної ради. 

Палиця був головою правління ВАТ “Укрнафта”. Також контролював компанію “Нафтохімік Прикарпаття”, яку пов’язують з комплексом “Буковель”. Його бізнеси пов'язують з групою “Приват”, яку очолює мільярдер і власник “Дніпра” Ігор Коломойський.

Liked the article?
Help us be even more cool!