ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Палиця веде перемовини про купівлю телеканалу "Рівне 1" - місцеві ЗМІ

07.08.2020, 11:49
Фото - radiotrek.rv.ua
Фото - radiotrek.rv.ua

Народний депутат від депутатської групи “Партія “За майбутнє” Ігор Палиця веде перемовини про купівлю телеканалу “Рівне 1”. Про це “Четвертій владі” повідомив співвласник телеканалу Маріан Года.

При цьому Года назвав чутками інформацію місцевих ЗМІ про ймовірний продаж телеканалу “Рівне 1” за один мільйон доларів Ігорю Палиці.

За його словами, офіційно угода може відбутися після 17 серпня. 

“Це чутки. Перемовини ідуть, але поки здєлка не відбулася. Чутки дещо перебільшують. Якщо це відбудеться, якщо зійдемся по всіх нюансах, бо ж багато питань є, якщо порозуміємся і відбудеться – повідомимо. Думаю, після 17-го числа. Бо зараз, на сьогоднішній день, можливо ви знаєте, закриті всі реєстри в Україні по реєстрації власності. Поки ні”, – відповів Маріан Года на запитання про продаж каналу. 

Відповідно до інформації з Єдиного реєстру юридичних осіб, станом на сьогодні “Рівне 1” на 50% належить Віктору Данилову. Інша половина належить ТОВ “Рівень ЛТД” – бізнесу Маріана Годи та інших шести власників. Втім Года у коментарі виданню зазначив, що фактично 50% каналу належать саме йому. 

Також Маріан Года повідомив, що, крім Палиці, телеканалом “Рівне 1” цікавилися й інші бізнесмени близькі до політики. Хто саме він не розповів. 

“Ну, яка таємниця, медіа потрібні для реалізації якихось політичних проектів. І медіа завжди були прибутковим бізнесом, особливо в такі періоди і вигідним бізнесом. Але от в житті все купляється, все продається. Я не бачу проблеми. Тільки треба знайти той час коли”, - сказав він. 

Крім того, Года зазначив, що канал є неприбутковим і підтвердив, що фактично це є причиною його продажу.

Видання нагадало, що у травні Ігор Палиця очолив новостворену політичну партію “За майбутнє” і заявив, що партія йтиме на місцеві вибори.

Редакція також телефонувала Ігорю Палиці для перевірки інформації, але відповіді так і не отримали.

Також видання намагалося поспілкуватися зі співвласником телеканалу “Рівне 1” Віктором Даниловим, але він не піднімав слухавку за його мобільним номером. 

Ігор Палиця – народний депутат, колишній голова Волинської обласної ради. 

Палиця був головою правління ВАТ “Укрнафта”. Також контролював компанію “Нафтохімік Прикарпаття”, яку пов’язують з комплексом “Буковель”. Його бізнеси пов'язують з бізнес-групою “Приват”, яку очолює мільярдер і власник “Дніпра” Ігор Коломойський. Ігор Палиця казав, що вони друзі.

Liked the article?
Help us be even more cool!