ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Telegram відкриє офіс у Казахстані

Фото – euractiv.com

Telegram відкриє офіс у Казахстані. Про це повідомляє Радио Азаттык, казахстанська служба Радіо Свобода, з посиланням на міністерство цифрового розвитку, інновацій та аерокосмічної промисловості.

Про співпрацю з Telegram було оголошено на зустрічі з представниками Торгової палати США та компаній Apple та Meta.

“Відповідно до нашого законодавства, інтернет-платформи, такі як Telegram, WhatsApp і TikTok, тепер зобов'язані мати представника в Казахстані. Вже досягнуто згоди з Telegram про призначення їхнього представника та відкриття офісу – важливий крок для підвищення контролю над контентом”, – сказав міністр цифрового розвитку країни Жаслан Мадієв.

Крім того, на зустрічі обговорювалися питання безпеки даних, боротьби з фейковими акаунтами та захисту користувачів. За словами Мадієва, за останній квартал Meta за допомогою технології штучного інтелекту заблокувала 1,2 мільярда фейкових облікових записів по всьому світу.

Як повідомляв ІМІ, після арешту засновника платформи Telegram Павла Дурова 24 серпня 2024 року у Франції месенджер почав співпрацювати з правоохоронними органами.

Журналісти The New York Times проаналізували понад 3,2 мільйона повідомлень у більш ніж 16 тисяч телеграм-каналів та заявили, що платформа стала глобальною клоакою злочинності, дезінформації, дитячої порнографії, тероризму й расистського екстремізму.

Liked the article?
Help us be even more cool!