ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Світова ліга серфінгу закликала журналістів не знімати сідниці спортсменок великим планом

14.03.2018, 11:50
Фото - wmj.ru

Представники Світової ліги серфінгу наполегливо рекомендують операторам та фотографам, які знімають змагання з серфінгу, не знімати сідниці спортсменок великим планом. Ця вимога стане одним із правил для журналістів під час висвітлення заходів Ліги. Питання гендерної рівності та сексуальних домагань було обговорено під час турніру Quiksilver Pro, повідомляє Media Sapiens з посиланням на видання Stab Magazine.

Окрім того, під заборону потраплять непристойні жарти та відверте розглядання колег чи учасників змагань.

Оператори зможуть знімати більш широким планом жінок, які виступають на змаганнях у шортах, ніж тих, які змагаються в бікіні. Таким чином Ліга прагне забезпечити “повну гендерну рівність в усіх елементах змагання”.

При цьому Stab Magazine звертає увагу, що призовий фонд для жінок-серфінгісток залишається на 40% меншим, ніж для чоловіків.

Як нагадує видання, чемпіон з тенісу Енді Маррей підловив журналіста на сексизмі під час прес-конференції. Також спортивний канал ESPN вирішив звільнити свого коментатора Дуга Адлера за недоречний коментар щодо тенісистки Вінус Вільямс. Коментатор порівняв її з горилою.

Liked the article?
Help us be even more cool!