ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільний мовник Чехії почав перекладати свої новини українською мовою

15.03.2022, 14:12
Фото – satkurier.pl
Фото – satkurier.pl

Чеський суспільний мовник Česká televize почав перекладати новини про війну РФ з Україною, поточні події в Чехії та світі українською мовою для інформування українців, які вимушено переїхали до Чехії у зв’язку з російською агресією, повідомляє Суспільне.

“Наша мета – забезпечити щоденний доступ українцям, які приїжджають, до актуальної інформації не лише про війну в Східній Європі, а й про поточні події в Чехії та світі. Тому щодня ми пропонуємо їм переклад “Новин” у прямому ефірі, які є головною новинною програмою з високим ступенем довіри на чеському телевізійному ринку”, – повідомив Česká televize.

Також регіональні студії Чеського телебачення в районах Брно та Острава пропонують новинно-інформаційні послуги для людей, які приїжджають з України до Чехії.

За даними Суспільного, з перших днів російської агресії в Україні Чеське радіо приймає потокову трансляцію Українського радіо через застосунок mujROZHLAS

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни – UAразом, що транслюється на телеканалах UA: Перший та UA: Культура.

Liked the article?
Help us be even more cool!