ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне завершило другу хвилю вакцинації

10.09.2021, 18:09
Фото - corp.suspilne.media
Фото - corp.suspilne.media

В телецентрі “Олівець” 9 вересня завершили другу хвилю щеплень працівників центральної дирекції та членів їхніх сімей від COVID-19, повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Другою дозою вакцини компанії Moderna щепилося 207 людей - працівники та члени їхніх сімей, повідомила директорка з управління персоналом Вікторія Сидоренко.

Колективну імунізацію співробітників провели мобільні бригади Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Шевченківського району м. Києва в межах програми колективної вакцинації МОЗ.

Для працівників, які з різних причин не змогли вакцинуватися від COVID-19 під час двох попередніх колективних вакцинацій у телецентрі “Олівець”, за домовленістю з медичною бригадою організовується додаткова можливість зробити щеплення вакциною Pfizer у приміщенні Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Шевченківського району за адресою вул. Ризька, 1. 

Як повідомляв ІМІ, 12 липня у телецентрі “Олівець” розпочалася вакцинація проти COVID-19 працівників центральної дирекції Суспільного. Понад 35% загальної кількості співробітників виявили бажання вакцинуватися.

Liked the article?
Help us be even more cool!