ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне розпочало вакцинацію співробітників

12.07.2021, 16:42
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

У телецентрі “Олівець” 12 липня розпочалася вакцинація проти COVID-19 працівників центральної дирекції Суспільного. Понад 35% загальної кількості співробітників виявили бажання вакцинуватися.

Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Щеплення проводять мобільні бригади Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Шевченківського району м. Києва в межах програми колективної вакцинації Міністерства охорони здоров’я.

За словами директорки з управління персоналом Вікторії Сидоренко, перша хвиля імунізації в центральної дирекції проходитиме впродовж двох днів. 

“Ще весною ми звернулися до Центру протидії COVID-19 при Міністерстві охорони здоров’я. Весь цей час ми тримали з ними постійний контакт, адже здоров’я наших співробітників – у пріоритеті Суспільного. Загалом у центральній дирекції виявили бажання вакцинуватися 780 співробітників. Уже за місяць плануємо наступну хвилю щеплень для колективу. Ми одні з перших медіагруп, які приєдналися до всеукраїнської програми вакцинації”, – розповіла Сидоренко.

“Як людина, яка пережила коронавірусну хворобу та чиї рідні перебували в реанімації з ураженням легень, хочу вкотре нагадати: саме масова вакцинація допоможе якнайшвидше подолати в Україні цей вірус, лише вакцинація є ефективним способом запобігти тяжкому перебігу захворювання”, – додала вона.

Інформація про вакцинацію щеплених співробітників Суспільного буде внесена до е-системи охорони здоров’я та стане доступною сімейному лікарю. 

Крім того, після завершення комплексної вакцинації (отримання другого щеплення) співробітники за бажання можуть звернутися до свого сімейного лікаря та отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію встановленого зразка.

Liked the article?
Help us be even more cool!