ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне запустило новий корпоративний сайт

05.12.2019, 13:47
Фото - corp.suspilne.media
Фото - corp.suspilne.media

5 грудня Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила корпоративний сайт “Суспільне” з оновленим, сучасним дизайном за адресою corp.suspilne.media.

На сайті з’явилися розділи про вакансії, оренду приміщень, розміщення реклами та власний фотобанк. Окремо можна переглянути рішення правління та наглядової ради.  На новому корпоративному сайті зосереджені дані про діяльність Суспільного мовника.

Також на новому сайті розповідається про всі структури в складі НСТУ: національні й регіональні канали телебачення та радіо, цифрові платформи, музичні колективи й Будинок звукозапису.

У розділі “10 запитань про Суспільне” пояснюють, як функціонує медіакомпанія. 

У розділі “Новини” повідомляється про те, як відбувається реформування Суспільного, чим живе мовник і яких проєктів чекати найближчим часом. 

Розділ “Афіша” розповідатиме про всі події, які проводить Суспільний мовник. Це й екскурсії в музеях телебачення та радіо, і концерти в Будинку звукозапису, і Дні громадськості. Для фанатів кіно на сайті буде розклад безкоштовних показів від клубу :КіноКульт.

Над розробкою сайту працювали департамент цифрових платформ та департамент комунікацій зі ЗМІ та громадськістю. Технічно втілювала задум компанія “Presto”, яка виграла відповідний тендер. Колажі створювала Анастасія Сабадах. 

Нагадаємо, 2 грудня Суспільне запустило окремий новинний сайт за адресою suspilne.media.

Liked the article?
Help us be even more cool!