ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відмовив у позові фігуранта справи про вбивство Олешка проти hromadske

28.11.2019, 12:00
Фото – hromadske.ua
Фото – hromadske.ua

Печерський районний суд відмовив у задоволенні позову Віктора Власюка, якого обвинувачують в організації вбивства ветерана АТО Віталія Олешка з позивним Сармат, проти hromadske та колишнього очільника кримінальної поліції України В’ячеслава Аброськіна. Про це повідомляє Громадське.

Так, захист Власюка вимагав спростувати інформацію, озвучену Аброськіним в інтерв’ю hromadske, щодо нібито причетності підзахисного до дніпровської ОЗГ, а також його ймовірної причетності до організації вбивства Сармата, зокрема зв’язків з іншими фігурантами справи – Михайлом Сігідою та Євгеном Бродським.

Власюк вимагав спростування зазначеної інформації в ефірі hromadske. Суд цей позов не задовольнив. 

Віктор Власюк є одним з одинадцяти фігурантів об’єднаної справи вбивства Віталія Олешка на позивний Сармат, яка слухається в Бердянському районному суді. За даними слідства, влітку 2018 Віктор Власюк отримав замовлення від певної особи на вбивство Віталія Олешка та разом з іншими обвинуваченими Євгеном Бродським та Михайлом Сігідою розробив план скоєння злочину, залучивши знайомих йому підозрюваних виконавців.

Сам Віктор Власюк спростовує свою причетність до злочину.

Liked the article?
Help us be even more cool!