ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі Шустера проти Коломойського відбудеться 28 листопада

22.11.2019, 12:07
Фото – nv.ua
Фото – nv.ua

28 листопада відбудеться перше судове засідання в справі про захист честі та гідності за позовом ведучого програми “Свобода слова” Савіка Шустера проти олігарха Ігоря Коломойського. Про це Радіо НВ повідомив ведучий, передає “Новое время”.

“28 [листопада] перше слухання. Зрозуміло, якщо програємо – [отже] програємо, мені все одно. Але немає інших механізмів захисту, тому що “ви говорите неправду” – ну це ж не відповідь, нехай суд скаже”, – розповів він.

Шустер стверджує, що Коломойський “просто викинув” його “з прямого ефіру” і не виконує своїх контрактних зобов’язань.

У відповідь на уточнювальне запитання про те, чи полягають звинувачення Коломойського саме в тому, що Шустер нібито взяв по 50 тисяч гривень з двох учасників шоу, один з яких нібито був підісланий олігархом, телеведучий відповів: “Так, так, офігіти”.

“Мені на його місці було б соромно, але в нього немає цього почуття. У нього почуття сорому немає. Тому ну соромно просто, реально соромно. А що мені залишалося? Позиватися до суду”, – підсумував він.

Нагадаємо, 20 вересня 2019 року під час прямого телеефіру передачі “Свобода слова” між телеведучим Савіком Шустером і олігархом Ігорем Коломойським відбулася суперечка.

Шустер сказав, що у 2015 році його програму, яка виходила на телеканалі Коломойського "1+1", зняли з ефіру. Олігарх же заявляє, що причиною цього стало те, що телеведучий нібито брав гроші з гостей за участь у програмі.

Коломойський звинуватив Шустера в тому, що він винен йому 2,3 мільйона доларів за програми, які студія ведучого не випустила у 2015 році. Той вирішив звернутися до суду з позовом про захист честі і гідності.

Liked the article?
Help us be even more cool!