ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс засідання щодо звільнення Аласанії на 11 червня

21.04.2019, 11:14
Фото – Андрій Дубчак / Радіо Свобода

Шевченківський районний суд міста Києва переніс на 11 червня засідання про скасування рішення наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) від 31 січня щодо дострокового припинення контракту з головою правління Суспільного Зурабом Аласанією.

Таке рішення оголосила суддя Шевченківського районного суду міста Києва Тамара Пономаренко на засіданні 19 квітня, повідомляє “Детектор медіа”.

12 квітня відбулося перше судове засідання щодо розірвання контракту з Зурабом Аласанією за його позовом до ПАТ “НСТУ” та членів наглядової ради Тетяни Лебедєвої, Світлани Остапи, треті особи – члени наглядової ради В’ячеслав Козак, Олексій Панич і Вадим Міський. Тоді суд оголосив перерву до 19 квітня.

Ще є дві справи за позовом Євгена Глібовицького, їх має розглядати Шевченківський районний суд міста Києва та господарський суд міста Києва. Відомо, що в господарському суді перше засідання заплановане на 10 травня.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про усунення з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії.

31 січня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини розірвання з ним контракту і не виключає, що оскаржить у суді рішення наглядової ради НСТУ щодо його звільнення.

12 лютого член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький повідомив, що подав до суду на рішення Наглядової ради від 31 січня про дострокове розірвання контракту з головою правління Суспільного Зураба Аласанії.

12 лютого Наглядова рада НСТУ ухвалила рішення, яким встановила дату розірвання контракту 6 травня 2019 року.

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія подав позов про скасування рішень Наглядової ради НСТУ щодо дострокового припинення його трудового контракту.

Liked the article?
Help us be even more cool!