ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Справу щодо нападу на знімальну групу «Інтера» у Вінницькій області скерували до суду

13.09.2012, 07:15
Справу про перешкоджання законній професійній діяльності знімальної групи телеканалу «Інтер» у селі Кармалюкове Вінницької області скеровано до Жмеринського районного суду. Про це повідомляє «Телекритика» з посиланням на журналіста телеканалу Роман Бочкала.
 
Фермер Василь Бондарчук, який перешкоджав роботі журналістів та вчинив напад на оператора знімальної групи Василя Меновщикова, жбурнувши в нього каністру з моторною оливою, за даними слідства, визнав свою провину на етапі досудового слідства, розповів пан Бочкала.
 
«Ймовірність того, що провину фермера підтвердить і районний суд, який винесе рішення на користь журналістів, досить велика», - зазначив пан Бочкала.
 
Інцидент зі знімальної групою «Інтера» стався 15 серпня, коли вона поїхала знімати сюжет через заяву двох людей, які стверджували, що місцевий фермер Василь Бондарчук насильно утримував їх у «трудовому рабстві». Фермер біля власної оселі перешкоджав роботі журналістів, лаявся, цькував на них ротвейлера, кидав каміння та жбурнув в оператора Василя Меновщикова каністру з моторною оливою, обливши його з голови до ніг.
 
Місцеві правоохоронці порушили кримінальну справа за статтею 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналіста), Роман Бочкала та Василь Меновщиков визнані потерпілими у цій справі.
Liked the article?
Help us be even more cool!