ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Спортивний журналіст повідомив, що йому погрожував футболіст

10.12.2021, 11:45
Фото – скріншот з YouTube-каналу “ТаТоТаке”
Фото – скріншот з YouTube-каналу “ТаТоТаке”

Журналіст YouTube-програми про український футбол “ТаТоТаке” Андрій Сеньків повідомив, що подав у поліцію заяву через погрози футболіста клубу “Минай” Євгена Селезньова.

Про це журналіст повідомив 9 грудня на своїй фейсбук-сторінці. Також відео із записом розмови Андрія Сеньківа з Євгеном Селезньовим було опубліковано на каналі “ТаТоТаке”. 

Претензії до Сеньківа у футболіста виникли через поширення інформації про порушення футболістом дисципліни (випуск №269). А потім – і щодо слів Сеньківа про загальну атмосферу та дисципліну в “Минаї” (випуск №271). Також із журналістом спілкувався і тренер команди Ігор Леонов. 

Як розповів Сеньків, ще 25 листопада йому зателефонував Селезньов та погрожував тим, що “мене наберуть якісь люди, а згодом і під'їдуть”. “Вирішив так: наберуть – тоді будемо розбиратися. Мене не набрали. І я забув за цю всю історію”, – написав він. 

Але 8 грудня почалася друга хвиля дзвінків Селезньова. “Дзвінки сипались із самого ранку. Селезньов не підбирав слів, обзивав і прямо погрожував. […] Єдине місце, де я готовий розбиратися із Селезньовим, – правозахисні структури. Заяву в поліцію я вже подав. Вона “в опрацюванні”, – написав Сеньків. 

Також він повідомив, що більше не хоче спілкуватися із Селезньовим після його погроз та відмовляється від контакту з представниками “Минаю”.

Команда “ТаТоТаке” повідомила, що не хотіла розповідати цю історію після першої серії дзвінків: “таке іноді трапляється, люди на емоціях можуть наговорити різного”. “Але після другої хвилі, коли погрози стали максимально буквальними, ми змушені оприлюднити їх. Бо переконані – ні футболіст, ні будь-хто інший не має права дозволяти собі таке ставлення до журналістів, які просто передають уболівальникам інформацію”, – йдеться в повідомленні.

Під час розмови футболіст звинувачував журналіста в тому, що той його обмовив та пропонував зустрітися. Зі свого боку Сеньків сказав, що не хоче з ним зустрічатися.

Зокрема, Селезньов казав журналісту, що приїде до Києва та “таких лящів, с**а, н***й, надаю. Я тобі присягаюся”. Також він сказав, що “я хочу тобі є***о набити”.

Наостанок Селезньов сказав, що знає, де розташована його студія і що смикне його 12 числа, коли має приїхати до Києва.

Футбольний клуб “Минай” відреагував на поведінку футболіста Євгена Селезньова.

“Від імені клубу заявляємо, що не підтримуємо будь-яких проявів агресії футболіста у бік журналіста. У зв’язку з цим із гравцем Є. Селезньовим вже була проведена профілактична бесіда в приватному порядку і будуть вжиті відповідні заходи”, – повідомили в клубі.

Також у клубі зазначили, що поважають роботу журналістів, але не розуміють, “коли медійники користуються сумнівними джерелами та видають непідтверджену інформацію як справжній факт”.

За інформацією клубу, запис, який оприлюднив Сеньків щодо порушень дисципліни футболістом, зробив невідомий фанат.

“Журналіст Андрій Сеньків, який оприлюднив ці аудіозаписи, стверджує про наче б “проблеми в роздягальні”, “порушення дисципліни”, “хамське відношення до тренера” та інше в ефірі програми “Та то таке” від 6 грудня 2021 року. Зазначимо, що оприлюднений відеозапис у тіктоку, на основі якого журналіст робив свої висновки, що Є. Селезньов негативно висловлює свої емоції, були адресовані не тренеру І. Леонову. […] Висловлював критику Є. Селезньов виключно гравцям”, – йдеться в повідомленні

У клубі припустили, що джерела Сеньківа “свідомо маніпулюють журналістом, щоб він видавав “бажане” за “дійсне”.

Євген Селезньов у коментарі Tribuna.com сказав, що вважає, що журналіст бреше. Водночас він готовий вибачитися за форму, в якій висловив свою незгоду із Сеньківим. “Можу вибачитися лише за слова, які сказав матом. А по-людськи я своїх слів не зрікаюся”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, у листопаді журналіст ток-шоу про український футбол “ТаТоТаке” Андрій Сеньків повідомив про цькування в соцмережах після того, як в одному зі своїх останніх ефірів він виступив на підтримку ЛГБТ-спільноти.

Liked the article?
Help us be even more cool!