ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Спортивний журналіст повідомив про кіберцькування через підтримку ЛГБТ-спільноти

08.11.2021, 14:00
Фото – скріншот з Youtube-каналу “ТаТоТаке”
Фото – скріншот з Youtube-каналу “ТаТоТаке”

Журналіст ток-шоу про український футбол “ТаТоТаке” Андрій Сеньків повідомив про цькування в соцмережах після того, як в одному зі своїх останніх ефірів він виступив на підтримку ЛГБТ-спільноти.

Про це він повідомив ІМІ.

За його словами, в ефірі за 4 листопада він розкритикував українських футболістів, що виступили з гомофобними заявами. Після цього в деяких телеграм-каналах виклали посилання на інстаграм та фейсбук Сеньківа з пропозицією передати йому привіт.

“Ми на нашому каналі говоримо про український футбол, суспільні речі. І я вже не вперше виступаю із заявами на підтримку ЛГБТ-спільноти. Практично щоразу, як я роблю такі висловлювання, телеграм-канали наповнюються цими постами з посиланням на мій інстаграм та фейсбук. А потім мені масово пишуть у дірект, приват і в коментарях. Це вже другий чи третій випадок”,  – розповів журналіст.

“Останній випадок стався після того, як українські футболісти Богдан Бутко та Артем Бесєдін сказали про те, що не потиснули б руки своєму партнеру по команді, якби дізналися, що він гей, що такі не мають права жити в нашому суспільстві… Я їх розкритикував, сказав, що вони живуть у середньовіччі і, якщо їм некомфортно в цьому світі, хай краще вони ізолюються, ніж ізолювати геїв. Цей 30-секундний кусок із програми вирізали, і він з’явився в телеграм-каналах, зокрема на “Катарсисі”, – розповів Сеньків. 

Після чого його масово почали цькувати в приваті та в коментарях: “Пишуть у приват, що “я би подивився, якби твої діти були геями”, що людину, яка займається агресивною ЛГБТ-пропагандою треба позбавляти батьківських прав, “як там справи, шо по свободі слова, містер п*ід*р*с”. Називають тупим, кажуть “хай здохнуть твої, Андрюшка, дегенеративні лівацькі заморочки".

Водночас до кіберполіції за фактом цькування він не звертався.

Скріншоти, надані Андрієм Сеньківом

“ТаТоТаке” – це ток-шоу про український футбол на Youtube. Ексоглядач газети “Спорт-Експрес в Україні” Михайло Співаковський, колишній журналіст Tribuna.com Андрій Сеньків і ексдиректор з розвитку “Карпат” Сергій Болотніков обговорюють головні події, топматчі, скандали, проблеми, трансфери, висловлювання і тенденції. Вони пояснюють, що відбувається, діляться власною інформацією і оцінюють суперечливі ситуації з різних боків.

Liked the article?
Help us be even more cool!