ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Спортивне видання "Чемпіон" увійде до медіагрупи "Українська правда"

Фото – фейсбук-сторінка “Чемпіона”

Онлайн-видання про спорт “Чемпіон” (champion.com.ua) повертається до медіагрупи “Українська правда”. 

Про це повідомив виконавчий директор “Української правди” Андрій Боборикін, пише “Економічна правда”.

Повідомляється, що спортивне видання та його журналісти отримають нові можливості для розвитку, який забезпечить стабільна підтримка медіагрупи. Найближчим часом відбудеться редизайн сайту champion.com.ua, перенесення його на нову технічну інфраструктуру, а також розширення редакційної команди.

Сайт “Чемпіон” у вересні 2000 року запустив засновник “Української правди” Георгій Гонгадзе за декілька днів до свого трагічного зникнення. Від самого початку всі матеріали на ньому розміщувалися лише українською мовою, а журналісти працювали на висвітлення подій у спорті, приділяючи увагу насамперед таким його видам, як футбол, бокс, теніс, біатлон, баскетбол та хокей.

“Ми давно говорили про відновлення спортивного розділу і, безумовно, могли б створити його з нуля самотужки. Але для мене особисто важливо, що вдалося повернути саме “Чемпіон”, бо це частина історії “Української правди” та українських медіа в інтернеті загалом”, – зазначив Боборикін.

Головний редактор “Чемпіона” Андрій Твердохліб зазначив, що редакція розбудовуватиме команду, покращуватиме якість та оперативність спортивних новин сайту.

Як повідомляв ІМІ, 18 січня 2024 року стало відомо, що до медіагрупи “Українська правда” ввійшло інформаційне видання Mezha.Media, який спеціалізується на технологіях та IT.

4 вересня 2023 року онлайн-видання “Європейська правда” заявило, що інтегрується до медіагрупи “Українська правда”.

26 травня 2021 року “Українська правда” заявила, що група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила 100% корпоративних прав на видання та всі його активи.

Liked the article?
Help us be even more cool!