ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співробітникам регіональних філій НСТУ підвищать зарплати на 15%

17.03.2020, 12:38
Фото – suspilne.media
Фото – suspilne.media

Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) ухвалило рішення про підвищення з 1 квітня некерівному складу і шеф-редакторам новин регіональних філій компанії зарплати на 15%. 

Таке правління НСТУ ухвалило 16 березня згідно з Тимчасовим порядком підвищення посадових окладів, повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Наступним етапом стане перегляд зарплати для працівників Суспільного в містах-мільйонниках.

"Це перший крок нашого плану підвищення заробітних плат працівників регіональних філій Суспільного до ринкових. Наступним етапом стане перегляд рівнів зарплат для працівників у містах-мільйонниках. Нині ми маємо єдину сітку посадових окладів у всіх філіях, однак вартість життя в обласному центрі та місті-мільйоннику суттєво відрізняється. Сподіваюся, ці кроки дадуть змогу Суспільному стати привабливим роботодавцем у регіонах", – сказав член правління, відповідальний за адміністративно-господарський напрям і розвиток регіонів, Микола Чернотицький.

Як повідомляв ІМІ, Служба внутрішнього аудиту провела дослідження ефективності організації та управління людськими ресурсами Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) з 1 січня 2018 року до 30 вересня 2019 року і виявила низку проблем, серед яких дисбаланс під час розподілу премій: перевага в преміюванні надається керівному складу центральної дирекції.

У лютому 2020 року некерівному складу центральної дирекції Суспільного підвищили зарплату на 15%. Підвищення зарплати відбулося тільки у Центральній дирекції і стосується саме мінімальних окладів.

Liked the article?
Help us be even more cool!